Kiderült, kik lépnek majd Meghan Markle és Harry herceg helyére

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
Eugénia hercegnő királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg nélkül is mennie kell tovább az életnek, helyük pedig nem maradhat üres a királyi család nyilvános megjelenésein. 

Meghan Markle és Harry herceg önállósodásával sok dolgot kell elnitéznie a királyi családnak, egyebek mellett azt is ki kell találniuk, hogy kik veszik át a helyüket a nyilvános megjelenéseken, amennyiben erre szükség van. A királyi család szakértője, Robert Lacey történész bizony úgy véli, hogy nem maradhatnak betöltetlenek ezek a pozíciók, a tökéletes helyettesek pedig András yorki herceg lányai Beatrix és Eugénia hercegnők.

Meghan és Harry helyét is be kell töltenie valakiknek Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

"Ha kettő eltűnik, kettő kell a helyükre. És ez a kettő lehet Beatrix és Eugénia hercegnők. Biztos vagyok benne, hogy szívesen lépik meg majd ezt a döntést, és örömmel vállalják a feladatot. A királyi családnak erre van szüksége, ugyanis legalább 15 év, mire György herceg generációja felnő" - mondta a szakértő.

Eugénia hercegnő, Harry herceg és Beatrix hercegnő a Buckingham palota erkélyén Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Dan Kitwood

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.