Ábel Anita és Hajós András újra a képernyőn: ebben a műsorban térnek vissza

Hajós András TV2 Ábel Anita visszatérés képernyő műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors információ szerint Hajóst és Ábel Anitát a TV2 új látványos show-jában láthatjuk újra.

Egy héttel ezelőtt jelentette be a TV2, hogy februárban nagyszabású szórakoztató műsort indít Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada címmel.

A látványos show-ban két háromfős sztárcsapat versenyez majd egymással, az ő feladatuk lesz felismerni és leleplezni a színpadi produkciót bemutató, külsejüket monumentális jelmezekkel elfedő hírességeket.

A Bors információi szerint csapattag Ábel Anita, Judy, Ganxsta Zolee, Majka, Kajdi Csaba és a TV2-höz több mint két év után visszatérő Hajós András lesz, vagyis ők azok a sztárok, akik megpróbálják megfejteni a fellépők kilétét.

A TV2 új műsora izgalmasnak ígérkezik, ugyanis a sztárcsapatok és a stúdió közönsége együtt leplezhetik le a versenyzőket, és a televízió előtt ülő nézők a TV2 Live applikáció segítségével szavazhatnak majd, hogy szerintük melyik híresség rejtőzik a jelmez alatt.

Minden versenyző kiléte csak akkor derül ki, ha kiesik a versenyből, addig szabad a találgatás.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elárulta: a versenyzők hónapok óta a legnagyobb titokban készülnek az új műsorra az ország különböző pontjain, és a TV2-nél is csak öt ember tudja a teljes névsort. A sztároknak némasági fogadalmat kellett tenniük, mert az élő adás napján csak a próbák idejére hagyhatják el az öltözőiket, senkivel nem beszélhetnek, kivéve néhány stábtagot. Az itt tartózkodásuk alatt a telefonjukat sem használhatják, így valószínűleg filmekkel és sorozatokkal ütik majd el az időt. A családtagjaik előtt is teljes titokban tartják a projektet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.