Sógornője szerint évek óta nem fizet gyerektartást Damu Roland

gyerektartás Damu Roland sógornő per gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Rolandot beperelte sógornője amiatt, hogy a színész évek óta nem fizet gyermektartást.

Damu Roland négyesztendős kislányát hivatalosan sógornője neveli, mivel sem őt, sem a kislány édesanyját nem találta alkalmasnak a gyermeknevelésre a gyámhatóság. A színész állítólag több mint 900 ezer forint gyermektartással tartozik, és évek óta nem látogatja a gyermeket. A sógornő nemrég feljelentette Damut.

2016 december volt az utolsó hónap, amikor fizetett negyvenezer forintot. Hogyha a februárit is belevesszük, akkor már 920 ezer forint. (...) Én nem tiltom el őket egymástól. Majának az édesanyja tartja is a kislánnyal a kapcsolatot. Ő dolgozik. Inkább mi mondunk le dolgokról, gyógyszereket nem váltunk ki magunknak, csak hogy a gyerekeknek meglegyen" - mondta Katalin a Tények Plusznak, majd hozzátette, a színész egy pubban dolgozik, szerinte nagyon is jól él, van egy új barátnője is, akivel Hajdúszoboszlón nyaraltak tavaly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.