Így köszöntötték fel kollégái Eszenyi Enikőt születésnapján

Fotó: Origo -
köszöntés magány Eszenyi Enikő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő egy interjúban mesélt arról, hogyan köszöntötték fel kollégái születésnapján és szokta-e magát néha magányosnak érezni.

Eszenyi Enikő a BEST magazinnak adott hosszabb interjút. A beszélgetés során felidézte, hogyan köszöntötték fel a Vígszínházban kollégái 59. születésnapján. Sejtette, hogy készülnek valamilyen meglepetéssel, erre azonban mégsem számított. Elárulta azt is, nem könnyű szembenéznie a múló idővel.

Engem ez megvisel. Tudtam, hogy a születésnapomon felköszöntenek a kollégáim, hiszen a színházban mindig megünneplünk mindenkit, de arra számítottam, hogy majd este, előadás után. Nem ez történt. Az egyik kolléganőm fantasztikus nyugdíjasklubot vezet a színházban. Sok ma a magányos ember, és mi rájuk is gondolunk, azokra, akiknek idős korban nehéz újra kapcsolatot teremteni. És akkor váratlanul megleptek és felköszöntöttek ott, a nyugdíjas nézők előtt."

Eszenyi Enikő Fotó: Origo

A színésznőt az interjúban arról is faggatták, szokta-e néha magányosnak érezni magát.

Néha igen. Egy intézmény vezetője, ki sok ember életéért felelős, tud magányos lenni, de a színház játékos hely. Engem iszonyúan feltölt, ha azt látom, hogy egy színász, aki itt kezdte a pályáját málunk, néhány év elteltével már főszerepet játszik."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.