Oscar-gála:Több zenét és pörgősebb műsort ígértek a díjátadó gála producerei

Forrás: Getty Images/2010 Getty Images/Andrew H. Walker -
programok Oscar 2020 műsor díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood legfényesebb estéjének producerei több zenés betétet és pörgősebb műsort ígértek a vasárnapi Oscar-gálán.

Stephanie Allain és Lynette Howell Taylor a ceremóniát közvetítő ABC tévécsatorna műsorában avatták be a nézőket a 92. Oscar-díjátadó néhány kulisszatitkába. Mint elmondták, idén több zenés produkció szerepel majd a műsorban, mint az utóbbi években, mások mellett egy Oscar-jelölt számmal Elton John, a gála meghívottjaként a friss Grammy-díjas Billie Eilish és Janelle Monáe is színpadra lép.
Taylor színházi élményt igért a nézőknek. Egyúttal mindkét producer hangsúlyozta, hogy megtiszteltetés volt számukra a műsor összeállítása, mert úgy vélik, semmi sem fogható az Oscar-gálákhoz.
A producerek szerint jó döntés volt, hogy a ceremóniának második éve nincs házigazdája, mivel ez segített a háromórás show tempójának feszesebb időzítésében. A műsor pergőbbé vált, a reflektorfény inkább a filmekre és az alkotókra irányult, ezért idén is erre az elgondolásra építették a programot - fűzték hozzá.

Illusztráció. Forrás: Getty Images/2010 Getty Images/Andrew H. Walker

A 92. Oscar-díjátadó gála helyi idő szerint vasárnap délután 5 órakor - közép-európai idő szerint hétfőn hajnali 1 órakor - kezdődik a Los Angeles-i Dolby Színházban. A műsort az ABC élőben közvetíti Észak-Amerikában, és további 225 ország és térség televíziójában is sugározzák. A magyar nézők a Moziverzumon láthatják a vörös szőnyeges bevonulást és a díjátadó ceremóniát vasárnap éjjel 23.55-től.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.