Elképesztően néz ki Selena Gomez

Instagram, Selena Gomez -
Selena Gomez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz évek vannak Selena Gomez mögött: veseátültetésen esett át, megjárta a rehabot és ha ez még nem lenne elég, szorongással és depresszióval is megküzdött. Nemrég egy interjúban vallott arról, mit is élt át abban az időszakban. Az énekesnő most az Instagramjára posztolt egy fotót, és a sebezhetőségéről és annak nehézségeiről ír a bejegyzésében. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vulnerable ain’t easy believe me, but I go there

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

„Nagyon alacsony volt az önbizalmam, ezen a mai napig dolgoznom kell. Amikor boldog voltam, szinte a fellegekben jártam, de amikor jött egy rosszabb időszak, otthonról is alig mozdultam ki. Ekkor jöttem rá, hogy mentális problémákkal küzdök. Emlékszem, megkönnyebbülés volt, amikor rájöttem, mi a bajom. Rájöttem, hogy van segítség, vannak olyan emberek, akikhez fordulhatok. Gyógyszereket kaptam, amelyek segítségével teljesen megváltozott az életem" – nyilatkozta a 27 éves énekesnő korábban a CNN-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.