Bereczki Zoltán vallomása: "Az elmúlt időszak igazi érzelmi hullámvasút volt számomra"

Bereczki Zoltán színház vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas sikert aratott Bereczki Zoltán a Játékszín színpadán. A színész a Dolgok, amikért érdemes élni című egyszemélyes darabbal nyűgözte le a közönséget, a bemutatón megtelt a színház, több hazai híresség is kíváncsi volt a különleges produkcióra.

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal lépett a Játékszín színpadára. Hatalmas várakozással töltötte el a színészt az amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadás, a Dolgok, amikért érdemes élni. Zoltán állítja, hogy ez a darab élete egyik legnagyobb kihívása.

A bemutató előtti időszak igazi érzelmi hullámvasút volt számomra,

"Michael Jackson, a Hahota, a fehér csoki vagy a Donald rágó... Mind-mind olyan apróságok, amikért szerintem érdemes élni! De az előadásban ezeken kívül sok más személyes utalás is elhangzik" - tette hozzá Bereczki.

Bereczki Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.