Nicolas Cage-t egy piramisban, fáraóként helyezik örök nyugalomra

halál Nicolas Cage temetés piramisok fáraó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicolas Cage olyan sírt építtetett magának, mint egykor az ókori királyok. A különleges sírhelyet most vadonatúj barátnőjének is megmutatta.

Nicolas Cage-ről köztudott, hogy szereti költeni a pénzét. A színésznek van két szigete a Bahamákon, milliókat érő képregénygyűjteménye, vett már zsugorított pigmeusfejeket, dinoszauruszkoponyát, illetve háziállatnak egy polipot. 2007-ben egymilliárd forintért megvásárolta a LaLaurie-kastélyt, amely az Egyesült Államok egyik leghíresebb kísértetjárta épülete. -írja a Bors.

A színész 2010-ben építtette meg saját sírhelyét, amely egy közel három méter magas, piramis alakú építmény. Az 56 éves színész negyvenezer dollárt, mai áron közel 12,5 millió forintot fizetett érte, ráadásul a sírhely New Orleans francia negyedében, a város legelőkelőbb és legnagyobb múltú temetőjében található.

Nicolas Cage sírt építtetett magának, amit vadonatúj barátnőjének is megmutatott Forrás: Northfoto

Caget a napokban egy titokzatos nővel kapták lencsevégre a "piramisánál", bennfentesek szerint a színész új barátnőjének dicsekedett el a monumentális sírhellyel.

"Nagyjából 15 percig nézegették a piramist, majd kijöttek, és távoztak a helyszínről"

– mondta a Daily Mailnek egy szemtanú.

Cage sírhelyére egyébként a latin „Omnia ab uno" feliratot vésette, ami magyarul annyit tesz: Minden az Egyből.

A hírek szerint ebben a temetőben hantolták el a voodoo királynőjét, Marie Laveau-t is, és mivel Cage nagyon babonás, szeretett volna az asszony közelében örök nyugalomra térni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.