Nem mehet a temetésre a kecskeméti nagymama, aki miatt meghaltak az unokák

Forrás: Shutterstock -
nagymama vonatbaleset unoka temetés tragédia vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vesz részt a nagymama a temetésen, aki miatt nemrég meghaltak az unokák. Mint ismeretes, az asszony a vonat elé hajtott autójával Kecskemét közelében.

Február közepén egy borzasztó tragédia rázta meg Kecskemétet: egy nagymama autójában a 8 és 11 éves unokáival az InterCity elé hajtott. A balesetben mindkét kislány életét vesztette, az asszonyt egy ideig kórházban kezelték bordatörés miatt.

ARipost azt írja, a szakértői jelentések kimutatták, hogy a fényjelzés megfelelően működött a baleset idején.

A szülők nemrég megegyeztek abban, hogy a nagymama nem fog részt venni a gyerekek temetésén.

Nem beszélünk a tragédiáról a volt férjemmel, de nem is kell. Győzzön az igazság! Nem szeretnék találgatni. Jogosult vagyok megnézni a jegyzőkönyvet, abból ki fog derülni a volt anyósom vallomása. Én csak azt szeretném, hogy ne azt lássam majd, hogy a vallomásában rágalmazza a gyermekeimet, vagy arra fogja, hogy miattuk történt a baleset. Bevallom, ettől félek, de azt az apukának is elmondtam, hogy akkor nem lesz irgalom" – nyilatkozta a lapnak a gyászoló édesanya.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.