Veszélyhelyzet van az országban: sorra mondják le az eseményeket

Forrás: Shutterstock -
színház Vészhelyzet koncert koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kormány bejelentette, hogy az ország egész területére veszélyhelyzetet hirdetnek ki, ezek után pedig egyre többen adnak ki közleményt programok elmaradásáról.

Egyre több eseményt és rendezvényt mondanak le, miután a kormány az ország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. A Madách Színház Facebook-oldalán tudatta a nézőkkel, hogy március 12-től bizonytalan ideig nem lesznek előadások, a Miskolci Nemzeti Színház ugyanerről, közleményben értesített mindenkit.

Egyre több programot mondanak le a koronavírus miatt Forrás: Shutterstock

Későbbi időpontra halasztják a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált és a 7. Madách Nemzetközi Színházi Találkozót (MITEM) is. Több zenekar, köztük az Ivan & The Parazol, valamint a Vad Fruttik is bejelentették már, hogy elmaradnak koncertjeik. A Kossuth-díj átadóját is elhalasztják. A Vígszínház pedig ma estétől már nem nyitja ki a kapuit a nézők előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.