Ritkán tárulkozik ki a népszerű rapper-műsorvezető, Majka. Ezúttal azonban kivételt tett és szüleihez, családjához fűződő viszonyáról mesélt.

Két gyerek édesapjaként éli mindennapjait Majoros Péter, Majka, aki csak ritkán oszt meg információkat gyerekkoráról, családi életéről. Ezúttal azonban elárulta, hogyan nőtt fel és milyen volt a kapcsolata az édesapjával és az édesanyjával. 

MajkaForrás: Majka

„Mi nem egy olyan család voltunk, ahol a szeretet és az óriási érzelmek kifejezése olyan nagy divat lett volna. De nem is voltunk az a jéghideg, arisztokrata család. Anyám egy végletekig szórakoztató asszony volt, tőle örököltem ezt a fajta életszemléletet, hogy mindig mindent el kell sütni valami poénnal. Gyűlölöm a mai világot, ahol nem lehet viccelni, mert mindig valaki megbántódik. Apámtól pedig a zene szeretetét örököltem és az alázatot a munka iránt. Ő sajnos túlzottan is alázatos volt és többek között ezért ment el... Ez a két dolog van, ami nagyon nagy nyomot hagyott az életemben„ - számolt be róla a Ripost.