Kasza Tibi is az otthon maradást választotta: erre buzdítja követőit is - Fotó

Forrás: Red Lemon Média -
fotó prevenció Kasza Tibi koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy felségével és kislányával berendezkedtek az otthon maradásra. A koronavírus-járvány megfékezéséhez fegyelmezettségre és összefogásra van szükség.

Kasza Tibi és családja is azt a megoldást választották saját maguk és a környezetük védelme érdekében, hogy amíg a járvány tart, a lehető legtöbb időt fogják otthonukban tölteni. Mindössze akkor lépnek ki az utcára, amikor halaszthatatlan és otthonról nem elintézhető dolguk van.

Annak érdekében, hogy megfékezzük a járványt a lehető legkevesebbet szabad emberek között lenni. Erre buzdít a sztárénekes is, akinek koncertjeit szintén lemondták.

Kasza Tibi Forrás: Red Lemon Média

"A legtöbb programunkat szépen lemondtuk, amit lehet megoldok itthonról, telefonról vagy neten. Próbáljatok ti is minél kevesebbet tartózkodni közösségben, a következő pár hét kritikus lehet, most rajtunk egyéneken a sor, hogy megfogjuk a tudatosságunkkal a vírus terjedését.

Nincs kézfogás, ölelés, puszi, és nyomassátok a gyakori kézmosást/ fertőtlenítést ennyit tehetünk, mi is ezt tesszük. Nem kell pánikolni, mi igyekszünk itthon keveset beszélni a járványról, mert teljesen beforgatja az ember agyát ha ezen kattog. Túlleszünk rajta, nyugi. Addig edzegetek itt magamban itthon" - írta közösségi oldalán Kasza Tibi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.