A koronavírus járvány okozta pánik és félelem sok embert vezetett a patikába, köztük a rappert, Majkát is. Szájmaszkot akart venni és meg is tette, de az árán ledöbbent.

Felháborodásának Facebook oldalán adott hangot:
2doboz maszk. Mielőtt elmondanám mennyibe került tessenek megállni és tippelni egyet. Tényleg !!!Bementem venni egy két dolgot a patikába, ahol nagyon kedvesek voltak velem(mint mindig)de sajnos nem olyan jó kedvűen jöttem ki mint szoktam ...Elárulom ....38.000ft .. (tehát harmincnyolcezer)Az a maszk, ami egyébként nagyjából majdnem ingyen kéne legyen. Nem adtam vissza csak azért, hogy tudjak egy face posztot csinálni róla, és elmondjam az embereknek, hogy bizony a gyógyszertárak gátlástalan tulajdonosai miből,és hogyan nyerészkednek. Szabadpiac van, de sok dolog megváltozik veszélyhelyzetben. Például az emberek türelme...!!!!Változtatás !!!!Időközben módosítanom kell a poszton,mert teljesen jogosan kiborulnak az amúgy teljesen karitatív módon üzemelő gyógyszertárak tulajdonosai. Szóval legyen az kis,vagy nagykereskedő, nemre ,korra, vallásra,szexuális , beállítottságra tekintet nélkül , patkányság ennyiért adni. Slussz-passz kedves kereskedők !!!!! - írja érezhetően dühösen.

A poszt alatt sok hozzászólás érkezett gyógyszerészektől is, akik egyrészt kikérik maguknak Majka stílusát és felháborodását, hiszen nem ők tehetnek az árakról, másrészt arra hivatkoznak, hogy a nagykereskedések emelték meg a beszerzési árat, a gyógyszertárak ezt csupán lekövették. Nem kellett sokat várni a rapper válaszára sem:

Tényleg nem értem az embereket! Először is kiakadnak a gyógyszertár tulajok azon, hogy ők is drágán veszik a maszkot a nagykerből, és én mit képzelek ???Persze hogy drágán veszik, de kérem tisztelettel! Tegye minden tulajdonos a szívére a kezét.. Ugyanakkora haszonkulccsal dolgoznak ezen a terméken most is, mint két hónapja ? Ha igen Isten lássa lelkem nem őket akartam bántani. Ha viszont nem, akkor kérem szeéen nem kiakadni, hanem csendesen tudomásul venni ,hogy ez nem korrekt.Másodszor meg jönnek itt nekem a gyógyszertári alkalmazottak, azzal ,hogy miért bántom őket? Hat kérem ki bántotta őket? Senki nem mondott semmit azokról akik ott dolgoznak. Vagyis de!! Azt mondtam, hogy nagyon kedvesek voltak. Ez azért nem egy nagy sértés.Ha nincs közük az árazáshoz, akkor miért kell magukra venni ezt a posztot??? Egyszerűen valakinek le kell írni az igazságot. Engem sokan olvasnak, tehát leírom. Miért ne juthatna el az emberekhez mi történik a patikákban ? Az igazság az, hogy a kerekedők, legyen az kis vagy nagyker , pofátlanul és aljas módon túlárazzák most ezt a termékeket , és visszaélnek azzal ,hogy az emberek pánikolnak és szükségük van rá. Nem kell felháborodni, főleg nem azoknak, akiknek semmi okuk rá. Akiknek meg lenne, azok véleménye jelen helyzetben abszolút nem érdekel!! Ők folytassák csak a nyerészkedést. Egyszer majd valahol csak számon kérik tőlük... Tessenek nyugodtan tovább dolgozni, mi meg majd megvesszük amit szeretnénk , ha van rá igény , vagy ha van rá pénz.Több mindent nem is szeretnék ezzel kapcsolatban mondani - írja.