Kulcsár Edina csak akkor lép ki otthonából, ha kénytelen, például amikor vizsgálatra kell mennie. Útja során szomorúan tapasztalta, hogy rengetegen vannak kint csoportosan.

Kulcsár Edina közösségi oldalán számolt be arról, mit tapasztalt, amikor egy vizsgálat miatt el kellett hagynia otthonát. A várandós anyuka leírta, szomorú amiatt, hogy látszólag egyre többen mennek ki csoportosan a szabadba.

Kulcsár Edina szomorúan tapasztalta, hogy sokan vannak az utcákonForrás: Instagram

"Tegnap, ahogy írtam, vizsgálaton voltam. Nem is kifejezetten ezen van a hangsúly, hanem, hogy autóba ülhettem és a város felé vehettük az irányt. Szomorúan tapasztaltam, hogy akkora volt a forgalom, hogy helyenként még kisebb torlódások is kialakultak, de persze nem csak az autósforgalmat láttam, hanem itt-ott embereket is. (Csoportosan)
2 héttel ezelőtt voltam korábban vizsgálaton, amikor viszont nagyon is látszódott, hogy mindenki komolyan veszi a jelenlegi helyzetet és nem mászkálnak el otthonról. Legalábbis nem ennyien... Ez látszólag sokat lazult azóta, pedig továbbra is fegyelmezetten kellene viselkednünk. Nem csak nekünk, nem csak a szomszéd néninek, hanem mindenkinek. Nekünk sem a legjobb itthon, de valamit valamiért. Ha tudtok, és nem szükségszerű (munka, bolt, gyógyszertár), akkor ne menjetek sehova" - írta a fotóhoz Edina.