Gera Marina csontsoványra fogyott egy szerep kedvéért

Forrás: Getty Images/Dia Dipasupil -
színésznő szerep csont és bőr Gera Marina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gera Marina az első magyar színésznő, aki megkapta az Emmy-díjat az Örök tél című lágerfilmben nyújtott alakításáért. A szerep kedvéért még az egészségét is kockáztatta...

Gera Marina mindent megtett azért, hogy sikerre vigye karakterét. A rendező, Szász Attila rettegett attól, hogy a brutális diétában, amit a szerep igényelt, össze fog omlani Marina szervezete. Szerencsére a színésznő jól viselte ezt az embertpróbáló feladatot és az egészségi állapota sem sínylette meg a komoly diétát.

Gera Marina, Emmy-gála Forrás: Getty Images/Dia Dipasupil

„Éppen most kérdezte tőlem egy barátnőm a diétának a lényegét, amit én találtam ki.

A vékonynál is vékonyabb voltam, hiszen az volt a lényeg, hogy ne nézzek ki egészségesnek.

Ez a folyamat két hónapon keresztül tartott a forgatás előtt, majd ezután is három hónapon át kellett tartanom a súlyomat. Naponta ötször ettem, ki kellett mérni a szénhidrátmennyiséget, mindent pontosan be kellett tartanom. Zsaroltam saját magamat. 46 kilósra fogytam, de szigorú orvosi felügyelet mellett. Volt olyan nap, amikor nem ittam vizet, hogy még beesettebbnek tűnjön az arcom. Ezt a rendező is csak mostanában tudta meg, hiszen a feszített munkafolyamat közepette nem akartam ezzel stresszelni. Ez maximálisan az én felelősségem volt" – árulta el a holnap megjelenő HOT! magazinban a színésznő.
És hogy van-e szerelme Marinának, illetve hogyan éli meg azt, hogy a hirtelen jött siker után szinte azonnal munka nélkül maradt? A legújabb, digitális és hagyományos formában is kapható HOT!-ból kiderül!

A hot! Magazin digitális példányáért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.