Halle Berry hajléktalanszállón élt, mielőtt világsztár lett

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Hilary Swank Leighton Meester Mariah Carey Halle Berry Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye Te sem gondoltad volna kedvenc sztárjaidról, hogy valaha olyan szintű pénzhiánnyal küzdöttek, hogy lakásra sem tellett? Halle Berryvel bizony ez történt, ő úgy döntött, egy hajléktalanszálló lesz ideiglenesen az otthona.

A színésznő a '80-as évek végén határozta el, hogy szerencsét próbál New Yorkban, ám nem jött neki könnyen a siker. Mivel hamar kifogyott a pénzből, és nem akarta elfogadni édesapja segítségét,

rövid ideig egy hajléktalanszállón élt.

- írja a The Independent.

Ügynökségről ügynökségre járt, míg végül a Living Dolls című sorozatban kapott szerepet, ez jelentette számára az ugródeszkát. Majd a Bumeráng című film után, melyben Eddie Murphy oldalán tűnt fel, már sikeres színésznővé vált.

Halle Berry komoly anyagi gondokkal küzdött. Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Ám nem ő volt az egyetlen, aki komoly anyagi gondokkal küzdött anno.

A Pletykafészek dúsgazdag, elkényeztetett tinilánya a való életben közel sem volt a luxushoz szokva. Leighton Meester börtönben született, mivel szülei épp drogcsempészés miatt ültek.
Jennifer Lopezt édesanyja kidobta otthonról, mert a táncot választotta a tanulás helyett, így a táncstúdió kanapéján húzta meg magát.

Miután Hilary Swank szülei elváltak, ő és édesanyja egy ideig a kocsijukban aludtak, mert nem volt pénzük albérletre.
Mariah Carey szülei pedig olyan mélyszegénységben éltek, hogy a kislánynak játékot sem tudtak venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.