Rózsa György így védi magát a koronavírustól: még a kertben is maszkot visel

Forrás: Polyak Attila/Origo -
védekezés Rózsa György Maszk koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György is hetekkel ezelőtt karanténa vonult a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet miatt. Lányával is csak a megfelelő távolságból találkozik és bevásárolni is heti egyszer megy el.

Még saját kertjében is maszkot húz Rózsa György, aki meglátta a pozitív oldalát is karanténnak.

Rózsa György, Story Gála 2018 Forrás: Polyak Attila/Origo

"Bár nagyon szomorú ez az egész helyzet, de meg kell látni benne a jót is, és akkor hamarabb túl tudunk lenni ezen. Egész életemben éjjel dolgoztam, írtam forgatókönyveket és vetélkedő kérdéseket, most pedig hajnalig nézem a televíziót. Csilla lányom rátelepítette a tévémre a filmes csatornákat, így most olyan filmeket és sorozatokat is meg tudok nézni, amire eddig nem volt időm. A kedvenceim a bűnügyi sorozatok és a klasszikus filmek" - mesélte a Borsnak az egykori tévés, aki az egészségügyi sétákat sem veti meg.

"A közelemben van a Hárs-hegy, a Farkas-hegy, és még a Normafához is elmegyek kocsival. Mindig olyan útvonalon indulok, ahol szinte a madár sem jár. Ilyenkor körülbelül másfél órát bolyongok az erdőben, ami olyan jó hatással van rám, hogy a vérnyomásom is csökkent, és három és fél kilótól is megszabadultam, aminek nagyon örülök. Persze hozzájárul ehhez az is, hogy a séta után a kertben napozgatok, újságot olvasok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.