A karanténból kiszabadulva kirándulni ment, és a halálba zuhant a fiatal nő

halál járvány karantén baleset koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 métert zuhant egy szikláról a fiatal nő, pedig ő csak pózolni akart egyet a karantén utáni első kirándulásán - írja a Bors.

A 31 éves Olesya Suspitsyna a törökországi Antalyába utazott el, hogy megünnepelje a lezárások lazítását. Törökország a világ hetedik legfertőzöttebb országa, eddig több mint 3000 halottat regisztráltak. Amint megállt a fertőzöttek számának növekedése, a kormány feloldott néhány korlátozást, így az egyes régiók közti utazás is szabaddá vált.

Emiatt döntött úgy a lány, hogy ellátogat a gyönyörű sziklához, és készít néhány menő fotót, a szikláról felállva azonban megcsúszott a füvön, és közel 40 métert zuhant. Bár barátja azonnal értesítette a mentőket, akik sikeresen kihúzták Suspitsyna testét a vízből, életét már nem tudták megmenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.