Nem akarja elhagyni otthonát Szilágyi István özvegye

Forrás: RTL Klub -
gyilkosság özvegy szilágyi istván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joli néni úgy döntött, nem hagyja el otthonát, ahol a vád szerint férjét meggyilkolta a fiuk. Hiába ajánlottak fel neki egy önkormányzati lakást, mindenképp maradni akart.

A sötét, áram nélküli lakásban maradt Szilágyi István özvegye, nyugtatókkal próbált aludni. A szörnyű gyilkosság után Joli néni ragaszkodott hozzá, hogy otthonában töltse az éjszakát, noha az önkormányzat felajánlott neki egy lakást, a szociális munkások azonban nem tudták jobb belátásra bírni a sokkos állapotban lévő asszonyt. – írja a Ripost.

Szilágyi István özvegye nem szeretné elhagyni otthonát a történtek ellenére sem Forrás: RTL Klub

Közben megkezdődött a ház kitakarítása Rózsahegyi Péter, önkormányzati képviselő irányításával, aki elmondta, régóta próbáltak segíteni az idős házaspárnak. Felajánlották nekik korábban, hogy költözzenek egy idősotthonba, ám fiuk miatt nem szerettek volna odamenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.