Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán beszámolt tragédiáról: "Peti egyszerűen megbolondult"

Forrás: Tények -
gyilkosság Humenyánszky Jolán szilágyi istván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István özvegye egyből visszatért abba a házba, ahol a fiuk végzett az apjával. Humenyánszky Jolán nem is akar elköltözni a közös otthonból és azt szeretné, ha a fia, Péter is otthon lehetne.

Szilágyi István színész május 3-án távozott az élők sorából, egy a fejére mért ütés vezetett a halálához. A híres színészt a gyanú szerint a fia támadta meg, miután az özvegy elmondása szerint önmagát is bántalmazta. Humenyánszky Jolán nem haragszik a fiára, azt szeretné, ha otthon lehetne. Ő is visszatért abba a lakásba, ahol a tragédia történt.

Itt történt a tragédia Forrás: Tények

huszonkét évet éltünk itt, mindig ebben az ágyban aludtunk ketten a férjemmel, én most is itt akarok aludni, csak már egyedül. Itt történt az egész, itt feküdt a földön István"

Blikknek

Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán Forrás: Tények

"

Nem haragszom Petire. Ő a fiam, szeretem, és jó lenne, ha minél előbb beszélhetnék vele és újra itthon lenne.

Egy ideje szedtünk gyógyszereket, én is és Peti is, nyugtatót, antidepresszánst és altatót, de nem tudom, hogy a fiam rendesen vette-e be őket...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.