Suzy anyagi gondokkal küzd: családja és barátai segítik a nehéz időszakban

Forrás: Instagram/Suzy -
Suzy koronavírus anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suzy is anyagi gondokkal küzd, mint oly sokan, akik munka nélkül maradtak a koronavírus-járvány miatt.

Az énekesnő elárulta, ő is komoly nehézségekkel küzd a járvány miatt. Családja és barátai tartják benne a lelket.

suzy énekesnő Forrás: Instagram/Suzy

"Ugyanazok a problémáim, mint bármelyik, a munkáját elvesztő, egyedülálló édesanyának, ezért nem kesergek, de tény, hogy nincsen semmi bevételem, kiadás viszont akad bőven. A számlák jönnek, valamint az üzlet bérleti díja is ketyeg sajnos. Számíthatok a szüleimre most is. Édesanyám a korára való tekintettel nem dolgozhat, édesapám viszont igen. Mégsem várom el, hogy anyagilag segítsenek, éppen eleget tettek értem így is. Viszont a barátaim minden tekintetben támogatnak, tőlük kaptam fertőtlenítőt, maszkokat. A bajban derült ki, hogy vannak igazi barátok, akik féltenek és törődnek velem, segítenek, hogy talpon maradhassak. Nincsenek nagy igényeim, egyszerű dolgokat főzök. Ha nem lenne a létbizonytalanság, még jól is esne, hogy nem kell megállás nélkül dolgozni. Igyekszem mindennek a jó oldalát nézni, nem kell hajnali hatkor kelni, hogy beérjünk az iskolába" - mesélte a Blikknek Suzy, aki válásáról is nyilatkozott:

"Szerettem volna pontot tenni a házasságom végére, de annyi a napi gond, hogy a hivatalos „szabadság" kimondása ezekhez képest a legkevesebb. Nehezen, de lezártam a múltat, független lettem a kislányom apukájától, valójában már kialakítottam az új életemet, amiben jól is érezzük magunkat Zsuzsikával ketten."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.