Vitray Tamás a válás után otthagyta feleségének a házat és az autót

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
válás Vitray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitray Tamás 87 évesen válik el feleségétől, Kállay Boritól, akivel harminckét évet voltak együtt. A különválás okáról egyikük sem nyilatkozott. Kiderült, Virtay Tamás otthagyta feleségének közös házukat és autójukat.

Tavaly novemberben jelentette be Vitray Tamás, hogy elválik feleségétől. A tévés legenda ezek után is tisztelettel beszélt egykori párjáról, sőt most úgy tűnik, a házat és az autót is otthagyta neki.

Vitray Tamás és felesége meg tudtak egyezni a válás után. Fotó: Hirling Bálint [origo]

Egy szomszéd mesélt a Borsnak arról, a válás híre óta nem látta a közös házban Vitrayt, felesége pedig ugyanolyan elszigetelten él, mint azelőtt. Néha átmegy a szomszéd családhoz, de a lányát sem látták mostanában arrafelé.
A Tanár úr korábban elmondta, nem lesz hosszú a válóperük, mert mindenben sikerült megegyezniük. Azt is hozzátette, nincs benne se gyűlölet, sem pedig harag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.