Béres Alexandra elvesztette édesanyját: nem tud felocsúdni a gyászból

Forrás: Youtube/LifeTV -
édesanya gyász Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra nem tudja túltenni magát édesanyja halálán.

Kétség sem fér hozzá, Béres Alexandra rendkívül odaadó édesanya, aki nem sajnálja az időt és az energiát, ha a lányairól van szó. Amióta Panna és Flóra megszülettek, az ünnepek is átértékelődtek; mind közül az anyák napja vált a legszebbé. Az idei azonban egészen más volt, mint a többi: most először telt szeretett édesanyja nélkül, akinek a hiányával nagyon nehéz megbirkóznia.
„Tavaly ilyenkor még felköszönthettem, megölelhettem az anyukámat, nem sokra rá pedig kénytelen voltam örök búcsút venni tőle" – mesélte Szandi a HOT! magazinnak.

Béres Alexandra Forrás: Youtube/LifeTV

„Ez hatással van minden egyes napomra. Hogy elvesztettem az édesanyámat, az a világomat rendítette meg, semmi nem a régi, a gyász, a fájdalom egyelőre nem enyhül. Sokat segít, hogy érzem, anyukám velem van. Ha pedig rám tör a szomorúság, hagyom. Panna és Flóra elől sem rejtem el a könnyeimet, mint ahogy semmilyen más érzelmet sem; ettől lesznek elfogadóbbak a világgal és önmagukkal szemben is" – tette hozzá a fitneszedző.
De ki tud erőt adni Alexandrának, és palástolja-e a fájdalmát a kislányai előtt? Ez is kiderül a holnaptól kapható HOT!-ban.

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.