A Deák téri gyilkos édesanyja vallott: "A drog tette állattá a fiamat!"

Forrás: Facebook -
Deák tér drog gyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyanú szerint Cs. Krisztián végzett a Deák téren egy 16 és egy 21 éves fiúval. Édesanyja szerint a drog tette agresszivvá. 

Egy 21 éves és egy 16 éves fiú vesztette életét a Deák téri késelés során, a gyanú szerint az elkövető a 18 éves Cs. Krisztán. Kiderült, a rendőrök többször előállították a fiút kábítószerezésért, és hiába tett ígéretet édesanyjának, hogy nem fogyaszt többet, ezt nem tartotta be.

Cs. Krisztiánt édesanyja szerint a drogok tették agresszívvá Forrás: Facebook

"

Megfogadta, hogy nem szív több füves cigit, de a jelek szerint nem tartotta a szavát, mert bedrogozva késelte meg a két szerencsétlen fiatalembert. A drog tette állattá a fiamat"

"Még a karantén ideje alatt is Pesten mászkált, csak este ment vissza aludni. A tragédia éjjelén sem lehetett volna kint a városban" - mondta az anya. Hozzétette, szeretné, ha meg nem történtté lehetne tenni a tragédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.