Letartóztatták Faith Evans énekesnőt, családon belüli erőszak miatt

Faith Evans családon belüli erőszak énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a hír járja, hogy Faith Evans eléggé agresszív: a pasijának is nekiment. 

Faith Evans akkor írta be a nevét a zenetörténelembe, mikor Puff Daddy-vel megalkották közös számukat, az I'll be Missing You című slágert, amely hiába múlt el 22 éves, még mindig nem tud kimenni a divatból.

Most azonban a híres énekesnő nem éppen ilyen vidám hírek kapcsán került az újságok címlapjára - állítják ugyanis, hogy hajlamos a családon belüli erőszakra. A TMZ értesülése szerint a szomszédok hívták ki a rendőrséget, akik le is tartóztatták az énekesnőt Los Angelesben, miután számtalan ütés,- és karmolásnyomot találtak a férje, Stevie J arcán.

Nagyjából egy évvel ezelőtt kezdték el azt híresztelni róluk, hogy megromlott a házasságuk. Azóta próbálják lemosni magukról ezt a bélyeget, de a most történt események alapján talán tényleg igaz, hogy valami nincs rendben közöttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.