Leszállították az ausztrál pornószínésznőt a repülőről, mert beszédet intézett az utasokhoz

Forrás: Twitter/Elle Knox -
repülő pornó ausztrál George Floyd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letessékeltek egy ausztrál pornószínésznőt a repülő fedélzetéről, mert beszédet intézett az utasokhoz.

Elle Knox pornószínésznőt leszállították a repülőről, miután az beszédet intézett a gép utasaihoz. A Houstonból San Franciscóba tartó gépen landolás után szólalt fel a pornószínésznő, méghozzá George Floyd haláláról. „Ugyan ez nem az én országom, mivel ausztrál vagyok, de észrevettem, hogy a demokráciátok veszélybe került. Ne legyetek önelégültek. Döntsétek el, a történelem melyik oldalán akartok harcolni" – mondta elmondása szerint Elle Knox.

Leszállították az ausztrál pornószínésznőt a repülőről Forrás: Twitter/Elle Knox

Leszállítását azzal indokolták, hogy az emberek veszélyeztetve érezték magukat, a pornós azonban másként emlékszik: állítja, hatalmas tapsot kapott az utasoktól a beszéd után. Elle Knox a reptéren várakozott, míg a hatóság emberei eldöntötték, felengedik-e a Sydney-be tartó gépre. Végül megengedték neki, hogy hazautazzon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.