Döbbenetes kihívás terjed a neten „George Floyd challenge” néven

kihívás internet George Floyd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időkben népszerűek lettek a különféle netes kihívások, melyek olykor viccesek, olykor gusztustalanok, de ez minden eddiginél sokkolóbb. A George Floyddal történt események ihlették a legújabb netes őrületet.

Az utóbbi időkben népszerűek lettek a különféle netes kihívások, melyek olykor viccesek, olykor gusztustalanok, de ez minden eddigin túltesz. A George Floyddal történt események ihlették a legújabb netes őrületet.

Az új kihívás lényege, hogy a George Floyddal történt rendőri túlkapást kell imitálni, és megörökíteni. Köztudott, hogy a feketebőrű amerikai férfi halálát az okozta, hogy egy rendőr a nyakára térdelt. Az új őrület követői ezt a jelenetet örökítik meg, és teszik ki a közösségi oldalaikra, a kihívást pedig „floydolásnak" nevezték.
Hogy mi értelme ebben a pózban mosolyogni a kamerába, és mit akarnak tulajdonképpen üzenni ezekkel a képekkel, azt egyelőre nem tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.