örökbe fogadás autista nevelőszülő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot felháborította az eset, amikor Myka Stauffer és férje lemondott örökbefogadott autista kisfiáról. A hároméves Huxley-t most a rendőrség keresi.

A YouTube-csatornáján jelentette be az influenszer pár, hogy nehéz döntést kellett hozniuk: visszaadják hároméves örökbefogadott fiúkat. Huxley ugyanis, mint kiderült, autista, a család pedig négy saját gyermeke mellett nem tudta megadni neki a szükséges gondoskodást és figyelmet.
A kínai származású kisfiút most a rendőrség keresi. Az ohiói seriffhivatal szóvivője nem árulhatott el részleteket, de elmondta, több szálon is nyomoznak, hogy kiderítsék a gyerek tartózkodási helyét – írta a Sun.

A pár a sok támadásra reagálva hozzátette, nem azért mondtak le róla, mert autista, hanem mert több ijesztő dolog is történt, és féltették saját gyerekeiket. Azóta egyébként leszedték az összes tartalmat a közösségi oldalaikról, amelyben a kisfiú szerepel.
Sok időt töltöttek együtt közösen Huxley új szüleivel, és száz százalékig biztosak benne, hogy a kisfiú a másik párt választotta, velük akart élni, mert érezte, neki is így a legjobb.
Az influenszer házaspártól egyébként az eset óta több üzleti partnerük is elfordult. Kate Hudson Fabletics nevű cége, a Matt vagy a gyerek élelmiszereket gyártó Danimals is szerződést bontott velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.