Elütötte véletlenül a saját fiát egy ausztrál apa - A kisfiú meghalt

Forrás: Channel 9 -
gázolás halál baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú történet került nemrég napvilágra Ausztráliában: egy férfi véletlenül halálra gázolta az 5 éves kisfiát.

Doug Sproule épp a családi vállalkozásuk telephelyén akart leparkolni egy hatalmas kamionnal, ám azt nem vette észre, hogy 5 éves gyermeke a jármű mögött áll. A kis Harry a baleset következtében két pótkocsi közé szorult, és noha hamar mentőt hívtak hozzá, a kórházban sajnos életét vesztette.

Doug Sproule véletlenül elütötte saját fiát, Harry-t Forrás: Channel 9

A május 22-én történt tragédiát követően két héttel temették el Harryt, akinek három idősebb testvére is gyászol. Nem beszélve az édesapáról, akit egyértelműen mardos a bűntudat és a fájdalom. Doug egy olyan levéllel búcsúztatt az elhunyt gyermeket, melynek minden sora szívszaggató és szomorú.

Doug Sproule Forrás: Channel 9

Az apa azt írta, ezentúl minden kamion fényszórójából az ő arcocskája fog visszatekinteni rá, örökké vele lesz. Illetve, hogy tudja, hamarosan találkoznak a mennyben, hiszen Harry biztosan ott van. Mint kiderült, a család minden tagja nagyon jó kapcsolatban volt a kisfiúval, akinek halála mindenkit megrendített. Sproule azt is leírta: eszméletlenül fog hiányozni neki is, és a feleségének is - írja a News.com.au

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.