Szebeni István nem érti, Gombos Edina miért van rossz véleménnyel a hazai tévézésről

Forrás: Life TV -
tévé Szebeni István Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina évekig dolgozott a médiában, de ma már nem térne vissza. Szebeni István viszont nem érti, miért van rossz véleménnyel a hazai tévézésről az egykori műsorvezető. 

Gombos Edinát sokáig láthattuk a televízióban, ám mióta családjával Amerikába költöztek, azóta nem látni a képernyőn. Edina elmondta, sok helyre hívták, de már nem térne vissza a képernyőre itthon.

Szebeni István nem érti Gombos Edinát Forrás: Life TV

Ismerve az otthoni szerkesztők gondolkodását, a műsorgyártási folyamatot, előre tudtam, a magyar változat miben lesz gyengébb az amerikainál. Így aztán biztos voltam, hogy jobban járok, ha nem veszek részt bennük"

Szebeni István, aki évekig volt a műsorvezető társa, viszont nem érti, hogy miért van ilyen rossz véleménnyel a tévézésről Edina.

persze arra is kíváncsi lennék, hogy miért látja színvonalasabbnak az amerikai műsorokat. Ebben például egyáltalán nem osztom a véleményét. Sőt. Magyarországon jelenleg a virágkorát éli a televíziózás"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.