Kétfejű, háromfülű mutáns lény született egy farmon - Videó

Forrás: Shutterstock -
farm állat mutáns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen ledöbbent a gazda, amikor egy argentin farmon egy kétfejű, háromfülű bárány született. A különös lény csupán néhány napig maradt életben.

A Rio Negro tartományában lévő Coronel Beisle-ben született meg a mutáns kétfejű állat. Juan Carlos Sarasola gazda először azt gondolta ikrei születnek a juhnak, de a látvány sokkolta.
„Nem tudtuk, mit kell tennünk. Úgy gondoltuk, hogy az egyik utód meghalt és valójában ikrek voltak" - mesélte a Daily Starnak.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A nőstény állat megszenvedte a szülést. Miután a különös lény világra jött, tejjel itatták.
„Az egyik fej szájával elvette a tejet, míg a másik fej orrán jött ki a felesleges tej" – mondta a gazda, aki csak nejlonzsákkal mert hozzányúlni az állathoz.
A borjú nem tudott lábra állni, mert nem bírta megtartani a két fejet. A gazda és felsége végül úgy döntött, felveszik a kapcsolatot a Rio Negro Egyetem Állatorvosi Kórházának professzorával, így az állatot odaszállították, de csupán néhány napot élt. Egyelőre nem tudni, mi okozta a furcsa rendellenességet.
KATTINTS IDE A VIDEÓÉRT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.