nyilvános vécé birtok vécé II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet balmorali birtokát tiszteletlen turisták arra használják, hogy ott könnyítsenek magukon. 

II. Erzsébet kedvenc rezidenciája a balmorali kastély Skóciában. A turisták egy része azonban nem tiszteli annyira a helyet, amennyire kellene. A birtok munkatársai a közösségi oldalakon osztottak meg képeket arról, hogyan is néz ki a terület egyes helyeken.

II. Erzsébet birtokát nyilvános vécéként használják Forrás: https://www.ft.com/content/14b1f5eb-16a0-3481-b1b5-d83634eb0e61

A közzétett felvételeken jól látható, hogy a birtokot törlőkednők és egyéb papírhulladékok szennyzik, mivel nyilvános vécéként használják azt a turisták. Megkérték a túrázókat, ha lehet, olyan helyeken könnyítsenek magukon - ha már muszáj -, ami legalább 30 méterre van a tavaktól, patakoktól, álltoktól és épületektől, valamint arra is, ha nagydolgukat végzik, annak ássanak gödröt, és végül temessék majd be azt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.