Kórházba került a Derby County megkéselt játékosa, Andre Wisdom

Forrás: Shutterstcok -
késelés focista kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházban kezelik Andre Wisdomot, az angol másodosztályú Derby County labdarúgóját, miután Liverpoolban megkéselték és kirabolták.

A történtekről az egyesülete számolt be közleményben, melyben kitér arra is, hogy a védő olyan sérüléseket szenvedett, amelyek kórházi ellátást igényeltek. "A klub most arra törekszik, hogy támogatást nyújtson Andrénak és a családjának" - áll a tájékoztatásban.

Brit sajtóértesülések szerint a 27 éves futballista a rokonait látogatta meg Liverpool Toxteth negyedében, amikor a támadás történt.


Wisdom a Liverpool akadémiájáról került ki, és az első csapatban is játszott tizennégy alkalommal. Jelenlegi klubjához 2017-ben szerződött, miután kölcsönben is szerepelt ott, valamint a West Bromwich Albionnál, a Norwich Citynél és Red Bull Salzburgnál. A Derby County a nyolcadik helyen áll a Championshipben - írja az MTI.

Kórházba került a focista - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstcok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.