A Mintaapák új színészei hamar egymásra találtak - Fotók

Mintaapák színész szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mintaapák című sorozatban igen komoly szereplőgárda váltás történt, ám úgy tűnik, a színészek hamar megtalálták a közös hangot.

Fenyő Iván helyére Kamarás Iván érkezett, Klem Viktort Makranczi Zalán váltotta, Szabó Kimmel Tamás szerepét pedig Száraz Dénes kapta meg.

A forgatások előkészületei már megkezdődtek, a képek alapján pedig úgy tűnik, nem lesz gond a színészek közti jó kapcsolattal:

Megszólalt a csatorna: irreális feltételeket szabtak a Mintaapák távozó színészei

Óriási sikereket ért el a TV2 napi sorozata, a Mintaapák. A koronavírus-járvány átírta a forgatásokat, de mindenki abban bízott, ősszel újra onnan folytatódik a sorozat, ahol abbahagyták. Nos, az elmúlt napok történései miatt bátran kijelenthetjük, hogy a Mintaapák már sosem lesz a régi, ugyanis távozik Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás, Kovács Patrícia és Klem Viktor. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.