Tovább gyűrűzik a botrány: Molnár Anikó dühöng, a Gesztesi család bocsánatkérést vár

tv2 -
sírhely Gesztesi Károly Molnár Anikó botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu is megírta, Molnár Anikó barátnőjével látogatott ki a minap a budakalászi temetőbe, ahol elhanyagoltnak találta Gesztesi Károly sírját. A két nő rendbe tette a nyughelyet, majd kiposztolta közösségi oldalára, milyen szégyenletes dolog ilyen állapotban tartani a legendás művész sírját. Kitört a botrány:  a család felháborodott, Anikó pedig kiakadt.

Tovább gyűrűzik a botrány, melyet Molnár Anikó Gesztesi Károly sírhelyéről kiposztolt fotója indított el. Anikó megosztotta követőivel, hogy mennyire elhanyagolt a színész nyughelye, valamint azt is elárulta, hogy barátnőjével közösen tették azt rendbe. A család kiakadt, ugyanis állításuk szerint másfél héttel korábban tették rendben a sírt és bocsánatkérést várnak. A volt feleség még a rendőrséget is a helyszínre hívta, amiért jogtalanul nyúltak Gesztesi sírjához.

"Dehogy kérek bocsánatot, szálljon le rólam mindenki! Az nem sírrongálás, hogy muskátlit, vázát viszek az általam kedvelt színész sírjára, kidobom a szemétbe a két PET-palackot és mécsest gyújtok az emlékére. Hallottam, hogy kint volt a rendőrség helyszínelni, engem még senki nem hallgatott meg. A barátnőm készített fotót, amit megosztott az oldalán, és engem is megjelölt. Egyetlen szót sem írtam hozzá, mégis az én kezemet akarják eltörni miatta..." - mondta Anikó felháborodva.

Gesztesi Károly tv2

"Másfél hete voltunk a temetőben, akkor friss virágot is vittünk. Nem igaz, hogy elhanyagoltuk a sírt, aki ilyet állít, az hazudik. Semmilyen ismeretség, baráti kapcsolat nem jogosít fel senkit arra, hogy az engedélyünk nélkül a sírt átrendezze" - mondta el a Blikknek az egyik családtag.

Az is kiderült, hogy Gesztesi méltó sírköve már készül, ám a szabályok szerint a talaj süllyedése miatt csak a temetés után fél évvel állítható fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.