Öngyilkos lett az apa, akit félholtra vert a saját fia

Forrás: Shutterstock -
halál öngyilkos öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló családi történt látott napvilágot: egy férfi félholtra verte az édesapját, aki aztán véget vetett a saját életének. 

Évek óta tartó konfliktus húzódott apa és fia között, amely most tragikus fordulatot vett. Mint kiderült, mindkét férfi rendszeresen fogyasztott alkoholt, ám a fiú esetében ez már jellembeli torzulást is eredményezett - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vádiratában.

Folyamatos vitáik egy hagyatéki eljárás kapcsán alakultak ki, de ezidáig sikerült kordában tartaniuk az indulataikat. Nemrég azonban egy közös italozás alkalmával újból felszínre kerültek a régi indulatok, ezúttal pedig visszafordíthatatlan következményeket szült.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

"A fiú a fotelban ülő édesapját többször megütötte puszta kézzel, majd egy karót vett magához, amivel ütéseket mért az idős sértett felsőtestére. Az apa a földre esett, ahol fia rákönyökölt és -térdelt a mellkasára, miáltal több bordáját is eltörte. Ennek következtében életveszélyes állapotba került a sértett, mert a tüdeje zúzódott. A fiú magára hagyta édesapját, de egy órán belül hazament, azonban az apa ekkora már öngyilkosságot követett el, életét már nem tudták megmenten" - írja a Szabolcsi hír.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a fiút, és előreláthatólag 4 év börtönbüntetést indítványozott vele szemben. Ám ez csak abban az esetben áll fenn, ha beismerő vallomást tenne a bíróságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.