Döbbenetes vallomás Forgács Gábortól: "Most úgy tűnik, hogy még legalább öt évig élhetek"

Forrás: Facebook/Gábor Forgács -
prosztatarák felépülés Forgács Gábor halálos kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végtelenül nehéz hónapokat tudhat maga mögött a népszerű magyar humorista, Forgács Gábor, akinél prosztatarákot diagnosztizáltak. Műtéte után napokig kómában feküdt.

Forgács Gábor humorista még a halálos kór ellenére is pozitívan szemléli az életet. A koronavírus miatt otthonában alakított ki magának egy szinkron stúdiót, ahol betegsége közben és műtéte után is dolgozik.

Forgács Gábor, színművész. Forrás: Facebook/Gábor Forgács

"Éjszakánként nagyon sokszor ki kellett mennem a mosdóba, úgyhogy januárban megvizsgáltattam magam. Mindenféle gyógyszert felírtak, ami ideig-óráig csillapította is a bajomat, aztán egy kis idő elteltével minden rosszabbra fordult" - mesélte a Borsnak a humorista, aki vért talált a vizeletében -Ekkor jött az ijedtség. Március végén újból elmentem orvoshoz, ahol manuálisan, és ultrahangon is megvizsgáltak, valamint vérfestést és CT-t is végeztek rajtam. Ekkor állapították meg, hogy prosztatarákom van, amivel jobb esetben még fél évig élhetek." - mesélte Forgács Gábor, aki a diagnózis után kemoterápiás kezelésen esett át.

Nyár közepén hat órán keresztül műtötték a sztárt.

"Nem sok maradt belőlem, de legalább a rákos daganatból sem, s most úgy tűnik, hogy még legalább öt évig élhetek."

"Heteken keresztül intenzíven voltam, gépek tartottak életben, és három napig feküdtem kómában. Rosszul reagáltam az altatásra, összeomlott a keringésem. Sajnos még ma sem emlékszem mindenre, de azt tudom, hogy nagyon küzdöttem az életben maradásért. Sosem fogom elfelejteni, amikor elém állt az orvos, és közölte: Művész úr drága, kérem, vegye tudomásul, hogy maga halálos beteg. De ígérem, megpróbáljuk megmenteni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.