Johnny Depp tönkre akarja tenni volt feleségét: újabb perre készül

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alison Buck -
Amber Heard Amerika Johnny Depp per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp újabb fordulóra készül volt felesége ellen: az Egyesült Államokban akarja bíróság elé vinni az ügyüket. 

Johnny Depp és Amber Heard kapcsolata és válása már akkor nagy vihart kavart, amikor történt. Amber ugyanis azt állította, hogy a színész bántalmazta őt. Akkor az ügy hangos botrányok közepette zárult le, de nemrég újra erőre kapott, ugyanis Johnny Depp beperelte az egyik brit bulvárlapot azért, amiért feleségverőnek nevezték annak idején.

Johnny Depp és Amber Heard Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alison Buck

A tárgyalásokon Amber Heardnek is meg kellett jelennie, házasságukról pedig újabb és újabb mocskos, olykor undorító részletek tárultak a nyilvánosság elé. És úgy tűnik, hogy ez még sokáig fog így folytatódni, ugyanis a sajtóértesülések szerint Johnny Depp újabb perre készül, csak ezúttal Amerikában adja be a papírokat, ezúttal egy a The Washington Postban megjelent írás miatt, mely Amber Heard tollából került ki - írja a Mirror. "Úgy tűnik Johnnyt semmi nem állíthatja meg abban, hogy tönkretegye" - mondta egy forrás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.