A Love Bistro zsűritagját, Baracskay Angélát húsz évvel fiatalabb nő miatt hagyta el a férje

Love Bistro válás Baracskay Angéla megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Love Bistro női zsűritagja, Baracskay Angéla egyedülálló anyaként neveli kislányát. Férje elhagyta őt egy húsz évvel fiatalabb nő miatt, gyereke pedig egy futó szerelemből született.

Baracskay Angéla nehéz időszakot tudhat maga mögött, ám mégis nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért megadatott neki az anyaság csodája.

8 évig élt házasságban a Love Bistro zsűritagja, akit férje egy nála húsz évvel fiatalabb nő miatt hagyott el, nem túl tisztességes módon.

"Úgy hittük, természetes úton nem lehet babánk, és akkor nem is bántam, nem voltam az a „mindenáron kell egy gyerek" típus(...)Aztán három éve el is váltam, ugyanis a férjem szerelmes lett egy nála húsz évvel fiatalabb hölgybe. Nem is lett volna ezzel semmi gond, nem egy egyedi történet, ha elém áll és azt mondja, ez történt, váljunk el, a fájdalmas az volt, ahogy a tisztelet teljes hiányával ezt az egészet intézte" - emlékezett vissza Angéla, írta meg a Bors.

Bár szerettek volna a házasságuk alatt kisbabát, természetes úton nem jött nekik össze. Angi már lemondott az anyaságról, amikor a válás után egy futó szerelemben véletlenül megfogant a kislánya, aki ma már másfél éves.

Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor feküdtem a nőgyógyásznál, és először hallottam a szívhangját. Felfoghatatlan volt

- bár az élet úgy hozta, hogy Angéla egyedül neveli kislányát, nagyon boldog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.