Azonnal lecserélték a TV2 műsorának szereplőjét: ezért kellett távoznia

csere Dancing with the Stars Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó és táncpartnere, Vas Zsolt nem találták meg a közös hangot, ezért a TV2 lecserélte a táncost: Szabó Gábor került a helyére. 

Marsi Anikó és partnere, Vas Zsolt már hetek óta készülnek a Dancing with the Stars versenyére, ennek ellenére nehéz döntést kellett meghozniuk. A közös munka során nem alakult ki a szükséges összhang, ezért Szabó Gábor táncossal folytatja Anikó a felkészülést, amire mindössze két hetük maradt. Elárulták, pontosan miért volt szükség erre a lépésre.

Lecserélték Marsi Anikó partnerét Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"

Egyszerűen nem passzolt a személyiségünk. Nehéz volt, de döntenünk kellett,

Blikknek

Úgy gondolom, a táncban különösen fontos, hogy a két fél közti harmónia és összhang tökéletes legyen. Ez nálunk nem alakult ki,

"Gáborral elkezdtük a próbákat, nagyon lelkes vagyok, sok munka vár még ránk, de úgy érzem, jó úton haladunk" - mondta a műsorvezető.

Nagyon boldog vagyok, hogy a Dancing with the Stars csapatát erősíthetem, követem a műsor több külföldi évadát is, és nagy rajongója vagyok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.