Szívszorító: videóüzenetben búcsúzna családjától a 4. stádiumú rákkal küzdő Shannen Doherty

Forrás: AFP -
Shannen Doherty rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodjára kell megküzdenie a gyilkos kórral Shannen Doherty színésznőnek: a rák a melléről a gerincére is átterjedt, és minden valószínűség szerint további áttétek alakulhatnak ki.

A Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja évekkel ezelőtt már megküzdött a rákkal, de a gyilkos kór visszatért. Tavaly diagnosztizálták újra a 4. stádiumú mellrákot, és mint kiderült, a gerincében is áttétek keletkeztek.

Shannen Doherty Forrás: AFP

A színésznő azt tervezei, hogy videóüzeneteket rögzít majd családjának, ebben mondja el nekik, mennyire fontosak is a számára, ennek ellenére hisz abban, hogy még 10-15 évet fog élni. "Nehéz lezárni az ügyeidet, amikor úgy érzed, hogy még 10-15 évet fogsz élni" - mondta.

Ezzel szemben azt mondták neki, nagyon valószínű, hogy a betegség átterjed az agyára, a tüdejére és a májára is. Jelenleg hormonterápiát kap - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.