Gusztustalan dagadt disznónak nevezte randipartnerét: megbűnhődött a bunkóságáért

Tinder dagadt verbális bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebonie Sand története hatalmas port kavart Ausztráliában - a 26 éves lány ugyanis nyilvánosságra hozta egy verbálisan bántalmazó férfi ámokfutását. 

Ebonie és Tom a Tinderen ismerkedtek meg. Egyik beszélgetésük alkalmával a férfi elmondta, mennyire szexinek tartja Ebonie-t, és szeretne ágyba bújni vele. A 26 éves nő azonban elsőre nemet mondott a szexuális felkérésre, mire Tom teljesen kikelt magából és durva verbális bántalmazásba kezdett.

Hangfelvételeket küldött a nőnek, amelyben részletesen kifejtette,

mennyire undorító, dagadt disznónak tartja, egy szörnyen ronda disznónak,

aki miatt egyáltalán nem szomorkodik. Állítja ugyanis, hogy sármos megjelenésével pillanatok alatt sokkal jobbat is talál - írja a DailyStar.

Ebonie feltöltötte a hangfelvételeket, valamint a férfi fotóját is az Instagram-oldalára, innentől kezdve pedig a történet futótűzként terjedt a neten. A posztjára rengeteg üzenet érkezett, amelyben több nő is hasonló esetről számolt be ugyanezzel a férfival kapcsolatban.

A DailyMail beazonosította a férfit, aki a Thomas McGuirk nevet viseli. Innen már csak egy lépés volt, hogy az "úriember" főnökéhez is eljussanak a hírek, aki gondolkodás nélkül kirúgta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.