Tóth Andi: "Nem mindig tudom, ki mikor döf hátba."

Fotó: Polyák Attila - Origo -
barátság vallomás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat csalódott az emberekben az elmúlt években Tóth Andi. Már egy sztárbarátja sincs.

Tóth Andi elmesélte, hogy mióta 6 évvel ezelőtt megnyerte egy neves kereskedelmi csatorna énekes versenyét, azóta többször kellett csalódnia az emberekben. 15 évesen került ebbe a világba és vált ismertté - kihasználták és hátba szúrták.

Sztárban Sztár sajtóesemény 2020 Tóth Andi Fotó: Polyák Attila - Origo

"Őszinte és megosztó személyiség vagyok, ezért gyűlölöm, ha valaki nem őszinte, vagy megjátszós. Sajnos, ebben a szakmában egyébként is sok ilyen van, és

nem mindig tudom, ki mikor döf hátba.

Nagyon sok sztárbarátban csalódtam a pályám elején, és én nem szeretnék ilyen lenni. Nincs sok barátom, de ők többnyire civilek, mert az ismert emberekkel nem is nagyon találom meg a közös hangot. Nem sok barátot szereztem az elmúlt hat évem alatt, egy kezemen meg tudom számolni azokat, akikkel most is tartom a kapcsolatot, de ők olyanok, akikre bármikor számíthatok. Ha felhívom őket az éjszaka közepén, nem az a kérdés érkezik, hogy miért, hanem az, hogy hova jöjjön, aztán jön" - mesélte a Blikknek Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.