Tragédia! Kétéves kisfiú fulladt bele a tóba egy bölcsis kiránduláson

Forrás: Shutterstock -
szülő bölcsöde tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A németországi Magdeburgban hatalmas tragédia történt az elmúlt napokban. Egy kétéves kisfiú, Adam kirándulni ment bölcsis csoportjával és három dajkával. A kis csapat a közeli tóhoz látogatott, ahonnan pár óra múlva indultak volna vissza, ám a létszámellenőrzéskor a legrosszabb történt velük. Adamot sehol nem találták. 

A dajkák azonnal hívták a rendőrséget és értesítették a szülőket. Az édesapát a felesége hívta fel, hogy azonnal siessen haza a munkából, komoly baj van -írja a Ripost.

Másfél órával később a tóban megtalálták a gyermek holttestét. Azonnal megkezdték az újraélesztést, mentőhelikopterrel még a közeli kórházba is elszállították, de sajnos már nem lehetett megmenteni.

Nem értem, hogy ilyen kisgyermekekkel miért kell ilyen helyre menni. Ezt sosem engedélyezném. Fel fogom jelenteni a bölcsődét. A nejem teljesen összetört. Az idősebbik fiam egyfolytában az öccse nevét ordibálja. Az, ami a fiammal megtörtént, bárkivel megtörténhetett volna...

- mondta könnyeivel küszködve az apuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.