Miskovits Marci beszólt Berki Krisztiánnak: azt vágta a fejéhez, hogy nem igazi műsorvezető és öreg is

vita Miskovits Róbert beszólás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life Tv Bréking című műsorában szólalkozott össze Berki Krisztián és Miskovits Marrci.

Miskovics Marcit lassan 10 éve ismerte meg az ország, amikor a Viva tv csatornáján saját műsort kapott. 2016 nyarán igazolt át a Tv2-höz, ahol show műsorok online részlegének és háttérműsorainak lett a házigazdája., azóta viszont nem volt tévés felkérése.

Berkivel erről beszélgettek. A csípős nyelvű botrányceleb megjegyezte, hogy egy átlagos karrier felfutásának ideje 8-10 év, így Marcinak már bőven ott kellene tartania, hogy mindenki ismeri és amiért nem futott be karriert, az az ő hibája.

Miskovits Marci beszólt Berki Krisztiánnak: azt vágta a fejéhez, hogy nem igazi műsorvezető és öreg is Forrás: Instagram/berkikrisztian, Instagram/miskovitsmarci

"Ez nem feltétlenül az én hibám. Bármennyire tehetségesnek gondolom magam, vagy mások visszajelzései azt mutatják, hogy tehetséges vagyok valamiben, nagyon sok külső tényező is befolyásolja" - védekezett Marci, de Berki nem hagyta annyiban a dolgot.

"Akkor beszéljünk arról, hány műsorod van, hány műsort csinálsz?"

"Nézd, ez nagyon nehéz, mivel téged alkalmaznak műsorvezetőnek, aki nem igazi műsorvezető, tehát itt már bukik a dolog, és pluszban még öreg is vagy"

- vágott vissza Marci, amivel Berki már nem is nagyon tudott vitatkozni, igazad adott a fiatal celebnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.