Kollányi Zsuzsi megmutatta szülés utáni testét

has szülés Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagyon elégedett azzal, ahogy a hasa visszahúzódott. Azt írja, ikrei születése után, a császármetszésnél nem így nézett ki, pedig edzettebb volt.

"Elnézést kérek a fotóért, de esküszöm nem tudom eldönteni, hogy a női test-e ilyen zseniális vagy a leszorítós bugyi, esetleg mindkettő...?! Szerintem valami csodálatos, hogy 12 nappal egy 4 kilós baba születése utàn ez így tud kinézni. Persze, alul még kerek a poci, meg nem feszesek a szövetek, de akkor is. Felül meg oldalt már látszik, hogy valaha izmos is volt a hasfalam. Óriási!! Azt biztosan tudom, hogy a császár után ez baromira nem így nézett ki. Pedig sokkal edzettebb voltam előtte, mint azóta. Még az uram is megjegyezte (pedig nem ilyen arc), hogy milyen lapos már a hasam" - írta a fotóhoz Zsuzsi, aki háromszoros édesanya lett Bogdán érkezésével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.