Koronavírus szövődménye okozta a világhírű színész halálát

Forrás: Shutterstock -
halál színész komikus koronavírus Hugo Arana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 77. évében hunyt el az argentin színész, komikus, televíziós szereplő, Hugo Arana. Egy kisebb otthoni baleset miatt került kórházba, ahonnan sajnos már nem ment haza.

Az argentin művész, Hugo Arana egy kisebb otthoni baleset miatt került szanatóriumba, akiről a megérkezésekor kiderült, hogy koronavírusos - írja az Infobae.

Koronavírus szövődménye okozta a világhírű színész, Hugo Arana halálát Forrás: YouTube

"Mr. Arana 2020. szeptember 27-én került be hozzánk kisebb otthoni balesete miatt. A felvételkor elvégzett számos más vizsgálat mellett a mellkasképeknek megfelelőek kompatibilisek voltak a Covid-fertőzéssel, amelyet később a teszt eremdények megerősítettek. A páciens elszigetelve maradt, és minden szükséges gondoskodást megkapott. Közben nagyon összetett vizsgálatokat folytattak súlyos szívműtétjével kapcsolatban, egészen napjainkig, ahol a vírus szövődményeként hirtelen szívmegállás miatt halt meg" - közölte a szanatórium igazgatója, Dr. María Cristina Lacunza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.