Phil Collins drámája újabb fordulatot vett: milliókat követel tőle a felesége, aki titokban máshoz ment férjhez

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West -
feleség Phil Collins pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Phil Collins volt felesége nem szívbajos: titokban ment újra férjhez, és még ő követel pénzt a zenésztől.

Phil Collins és feleségének kapcsolata meglehetősen drámai: házasságuk után elváltak útjaik, majd évekkel később újra egymás mellett kötöttek ki, ugyan ekkor már nem mondták ki újra a boldogító igent. Válásuk botrányos volt, de 2016-os egymásratalálásuk után egészen csendesen zajlott a kapcsolatuk, egészen mostanáig. Kiderült ugyanis, hogy Orianne Cevey titokban újra férjhez ment egy Thomas Bates nevű 31 éves férfihoz. Ez teljesen összetörte a sztárt, pedig még a drámának nincs is vége: a nő ugyanis pénzt követel a zenésztől, és nem hajlandó elhagyni Phil Collins Miami Beach-i kastélyát.

Phil Collins volt felesége megkeseríti a zenész életét Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West

Ennek a háznak a felét szeretné megszerezni a nő, legalábbis a pénzbeli értékének felé, amely 15 millió fontot jelent, a nő ugyanis azt állítja, hogy Phil Collins neki ígérte a kastély felét. A zenész ügyvédje persze mésként vélekedik, hiszen erre a nő állításán kívül semmilyen bizonyíték nincsen, a kastély 100 százalékban Phil Collins tulajdona - írja a The Sun

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.