Ellopták Brúnót, a plüss mackót egy kávézó teraszáról: Kárász Róbert üzent a tolvajnak

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Kárász Róbert plüss tolvaj lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Róbert, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány elnöke Facebookon mesélte el Brúnó maci történetét.

Az egykori Vörösmarty mozi épületében kialakított Premier Kultcafé fogyatékkal élők számára biztosít munkahelyet. A létesítmény a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány jóvoltából jött létre. Az Alapítvány elnöke, Kárász Róbert szívén viseli a Kultcafé, és fogyatékkal élő dolgozói sorsát, és a minap megdöbbentő dologról számolt be közösségi oldalán.

Barátaim! A mai napon, valaki ellopta a nagymacinkat a kávézónk teraszáról!

Számomra nincsen ennél nagyobb bűn és aljasság, mint hogyha valaki fogyatékossággal élő embereket lop meg!

"Brúnó" maci volt alapítványunk példaképe! Ez a maci vigyázott a kávézónkra! Ez a maci őrizte dolgozóink és vendégeink éppségét! Ezzel a macival fotózkodott évek óta minden kisgyerek, külföldi és magyar vendég egyaránt! Brúnó maci volt az, akit elsőként simogattunk meg mindnyájan, amikor a kávézóba beléptünk.

Undorító és aljasan féreg, aki ezt a macit ma ellopta fogyatékos dolgozóinktól! Bár mélységesen elítélem, amit tettél, de nem foglak elátkozni! Azért nem, mert Brúnó macinak lelke volt, és meg fogja bosszúlni ezt az undorító, aljas cselekedetet! Üzenjük fogyatékossággal élő kollégáinkkal: Ha még van benned bátorság, van benned bűntudat, akkor hétfőn hozd vissza Brúnót, tedd le a kávézónk teraszán bármelyik székre! 13 szomorú és csalódott fogyatékossággal élő ember nevében: Kárász Róbert

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.