Stefanovics Angélára rátalált a szerelem: a karantén alatt talált egymásra a két színész

Forrás: TV2 -
Stefanovics Angéla szerelem Szervét Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karantén alatt rátalált a szerelem Stefanovics Angélára: Szervét Tibor színésszel találtak egymásra.

Stefanovics Angéla Jászai Mari-díjas színésznő számára a karantén pozitív meglepetést tartogatott: rátalált a szerelem. Szervét Tiborral találtak egymásra. A Reggeli Manna című műsorban mesélte el a színésznő, hogyan alakult ki a kapcsolatuk. Tibor telefonon kereste fel Angélát, a beszélgetés pedig nagy fordulatot hozott az életükben.

Stefanovics Angéla Forrás: TV2

Ez-e még a számom? Ezzel a béna dumával hívott fel. (...) Mondtam, hogy igen, ez a számom, és elkezdtünk beszélgetni. Ugye én jógát tanulok, meg oktatom is most már, és ő is foglalkozik ehhez hasonló dolgokkal, mint a meseterápia vagy a coaching" - idézi a Blikk Angélát. Hozzátette, mikor régebben együtt dolgoztak, nem voltak szimpatikusak egymásnak. A jógán kívül a főzés is közös érdeklődési körük.

Hát, tök jól főzök, Tibi pedig szeret enni. Ez is egy ilyen... Vagy hát ő azt mondja, mondjuk elkezdett fogyókúrázni..." - viccelődött a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.